Állatgyógyászat

Bemer_vet BEMER Veterinary Line
A legújabb lóterápiás BEMER eszköz.
Az egyik legmeggyőzőbb tény, hogy a BEMER működik, az állatgyógyászati eredményekben tükröződik.
Pedig az állatok nem tudják, hogy kezelik őket, és nem is hisznek ebben!

A BEMER humán terápiás készülékeit már régóta használjuk, és mint BEMER Partner, 5 éve foglalkozunk is vele.
Amikor 2017-ben megjelent Magyarországon is a legújabb BEMER lóterápiás takaró, azonnal kipróbáltuk saját lovainkon. A nyugtató hatás volt az, ami azonnal megdöbbentett minket. Egyre növekvő saját tapasztalattal, és kipróbálási lehetőség biztosításával tudunk segíteni az érdeklődőknek.

Sokat hallott mondás: “Puding próbája az evés”. Most itt a remek lehetőség, tegye próbára a BEMER-t! Hívjon! (+36) 30 6815233

Világszerte egyedülálló és szabadalmaztatott BEMER technológiával végzett regenerációs kezelés támogatja a test alapvető fiziológiás folyamatait, és ezáltal erősíti az öngyógyítás képességét. Ez nemcsak az emberekre, hanem az állatokra is igaz. Mert az élet és az egészség alapvető törvényei mindkettő esetében érvényesek. A BEMER-VET rendszert következetesen, és minden egyes intelligens részletéig az erőteljes kültéri igénybevételhez fejlesztettük ki: kifutóban, vagy istállóban való használatra. Ilyen körülmények között számos feladattal kell szembenézni. Nézzük a következő példákat:

Egyszerű használat!

A gyártó a lótakaróba beépítette az akkumulátoros vezérlőt, így hálózati csatlakoztatás, és kábelek nélkül, kényelmesen, praktikusan használhatóak a programok. (5, 10 és 15 perces időtartam).

  • Harapott és egyéb sebek kezelése, gyógyulási folyamatok segítése
  • Posztoperatív utókezelés
  • Stresszcsökkentés (beavatkozások, verseny és szállítás előtt)
  • A támasztó- és mozgásszervek degeneratív elváltozásai
  • Segíti a regenerációt és felépülést
  • Javítja a szövetek víztartását
  • És még sok más.
Linda Tellington-Jones
“BEMER VET és BEMER Pro készülékeimmel együtt utazok, megismertetve a „TTouch”-ot állatokkal és gazdáikkal világszerte. Legyen szó lovassportról, hobbiról, lómentésről vagy tenyésztésről, lenyűgöz a teljesítménynek, viselkedésnek és egészségnek figyelemreméltó javulása, melyet az új, 2016-os BEMER Veterinary Line-al érünk el. Ami pedig engem illet, a BEMER Pro folyamatosan energiát, erőt és mérhetetlen lelkesedést nyújt számomra. A BEMER egy 21. századi ‘Fiatalság Forrása’ lónak és lovasnak egyaránt.”

 

Bérlés-kipróbálás

Orvosi esetismertetés letöltése. >>>Kattintson ide<<<