Asztma – Allergia

Asztma, allergia kezelése BEMER terápiával

Az asztma bronchiale a mély légutak krónikus gyulladásos megbetegedése. Az érintettek esetében a hörgők túlérzékenyen reagálnak bizonyos ingerekre, amely a bronchiális nyálkahártya akut duzzanataihoz és növekedett nyálkatermeléshez vezet a bronchiális izomzat görcseivel összekötve. A BEMER mágneses terápia a vérkeringési paraméterek és a természetes önszabályozó mechanizmusok széleskörű támogatását szolgálja.

A BEMER mágneses terápia, mint alternatív gyógymód hatásosan járul hozzá az asztma bronchiale kezeléséhez, az asztma tüneteinek enyhítéséhez. A mikrocirkuláció javításával növeli az oxigén felvételét a kapilláris szövetekben, továbbá fokozza a javító fehérjék bioszintézisét.

Egy, a Bioenergetikai Akadémia vezetése mellett végzett orvosi alkalmazási tanulmányban a BEMER terápia hatását dokumentálták és dokumentálják. 2031 páciens esetét rögzítették. Az esetek 78%-ában az asztmatikus tünetek panaszmentessé váltak, vagy kicsit javultak, 22%-ban pedig egyértelműen javult a vizsgáltak állapota.

 

Bérlés-kipróbálás

Az allergiás tünetek hátterében csak úgy, mint az asztma bronchiale esetében számos faktor állhat. Allergia alatt az immunrendszer bizonyos testidegen anyagokra adott túlzott reakcióját értjük. Az ún. atopikus allergiás megbetegedések, mint pl. neurodermatitis, az allergiás nátha és az allergiás asztma bronchiae száma a káros környezeti hatásoknak köszönhetően egyre csak növekedni fog a közeljövőben. A BEMER mágneses terápia segítségével még ezek a viszonylag komplex hátterű betegségek is kordában tarthatók, a tünetek enyhíthetők többszöri kezelés igénybevételével.