Csonttörés

BEMER terápia a csonttörések és traumatológiai műtétek után

A BEMER terápia nagyon jó hatékonysággal alkalmazható általános sebészeti, vagy traumatológiai (visszérműtét, csonttörés, térdszalag szakadás, gerincsérv, bokaficam, zúzódások stb.) műtéteket követő rehabilitációs szakaszban. A BEMER kezelés hatására gyorsul a műtét utáni gyógyulási folyamat, az immunrendszer támogatásával csökken a fertőzés veszély, javul a sebgyógyulás. A rendszeres BEMER kezelések eredményeképpen a műtéti beavatkozásokat kísérő helyi ödémák gyorsabban szívódnak fel.

Mozgatórendszerre, illetve fizikai traumákra gyakorolt hatások:

  • A piezzoelektromos hatás utóélménye, a csontok növekedését és strukturálódását irányító legkisebb villamos feszültségek indikálása
  • Ásványi anyag, főként kalcium anyagcsere szabályozása, ami a csontszövetek felépülése és az izomzat felépülése szempontjából rendkívül fontos
  • Mikrokeringés javítása a sérült szövetben, elősegíti a savak és az anyagcsere-végtermékek kiválasztását
  • Callusképző sejtek stimulálása.
  • Az úgynevezett “helyreállító proteinek” és gyulladáscsökkentő enzimek aktiválása, ezek elősegítik a sérült szövet mielőbbi regenerációját.

A BEMER-rel optimálisan végezhető elektromágneses mező terápia egy olyan átfogó kezelési mód, amely nemcsak a vér- és oxigénellátást javítja, hanem általánosan az egész anyagcserére is serkentőleg hat. A hagyományos és alternatív orvoslás más módszereivel együtt sokszor eredményesen enyhíti a tüneteket és a betegség egész lefolyására pozitív hatást fejt ki.
A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha az erőbehatás után azonnal (minél előbb) tudjuk használni a készüléket az adott területen. A feldagadás megakadályozásához normál körülmények között szükséges hidegkezelést a BEMER alkalmazásával elhagyhatjuk.

Bérlés-kipróbálás

Orvosi tanulmány letöltése (Baleseti sebészet – Idegsebészet): >>>Kattintson ide<<<
Orvosi tanulmány letöltése (Rehabilitáció): >>>Kattintson ide<<<
Orvosi tanulmány letöltése (Traumatológia): >>>Kattintson ide<<<