Potencia zavar

 A potencia zavar kezelése BEMER terápiával

 

Nézze meg ezt a valós idejű felvételt!

A Berlini Mikrocirkulációs intézet felvételén látható, hogy a kezelés elkezdése után kb. 45 mp-cel helyreáll a kapillárisban a keringés. És ez az egész szervezetben így történik! A javult keringés kihat az egész szervezetünk működésére. Ezért is szűnik meg sokaknál a potencia probléma is!

 

Mit nevezünk potencia zavarnak?

Potencia zavar BEMERMinden férfival előfordulhat néhány alkalommal, hogy nem elégedett szexuális teljesítményével. Ez az átmeneti, alkalmi sikertelenség azonban még nem jelent potenciazavart, nem kell aggódnunk, de hosszabb ideje, rendszeresen fennálló probléma esetén érdemes felkeresni egy szakorvost.

Felmérések szerint ma a világon minden második negyven évnél idősebb férfi küzd merevedési problémákkal, vagyis százmilliókat érint a szexuális együttlét élvezetét, minőségét jelentősen csökkentő funkciózavar, az erektilis diszfunkció.

A férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy (libidó) ellenére sem alakul ki elégséges hímvessző-merevség. Vagyis azt az állapotot is erektilis diszfunkciónak hívjuk, amikor merevedés létrejön ugyan, de annak mértéke vagy időtartalma csökkent.

 

Mi okozhat merevedési problémát?

A merevedési zavar leggyakoribb oka valamilyen keringési probléma, pl. a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség. A kimerültség, a túlterheltség, a stressz és az intenzív dohányzás szintén rizikótényezők. Előfordulhat, hogy valamilyen idegrendszeri, anatómiai vagy hormonális elváltozások állnak a háttérben. A pontos diagnózis megállapításához az orvosnak szüksége van a kórelőzmény ismeretére és további fizikai, valamint pszichiátriai vizsgálatokra.

 

Mellékhatásmentes lehetőség? Férfi és női szexuális problémák kezelése.

A BEMER az egész emberi testre hat, javítja a szervezet mikrokeringését, fokozza az alhasi keringést, és stimulálja a nemi szervek ingerlékenységét. A szexuális teljesítmény és élmény a férfiakban és a nőkben egyaránt fokozódhat.

Bérlés-kipróbálás

Milyen előnyöket élvezhet az, aki a BEMERT választja?

  • Fájdalommentes
  • Mellékhatásmentes
  • Jól kombinálható más terápiákkal is.
  • Sokan a szégyenérzet miatt nem kezeltetik magukat. Ha Ön sem mert eddig lépni valamilyen ok miatt a probléma kezelésében, tegye a következőt. Béreljen egy BEMER készüléket (a stressz, esetleg derékfájdalom, vagy bármilyen meglévő családi egészségi problémákra)! Kezdje el a BEMER terápiát, és mint csendes mellékhatásként tapasztalaja meg a terápia hatását az Ön potencia zavarára.

 

Miért várható, hogy jól fog működni a terápia Önnél?

A BEMER tudományosan is igazoltan a szervezet azon területeire hat, ami leginkább felelős a potencia zavarokért, mint a stressz és a keringés. És higgye el, nem csak a tudomány igazolja ezt, hanem rengeteg férfi is, aki a BEMER-t választotta.